Vi vill inte lämna ifrån oss ”paddorna”! : (

Det har varit en fantastisk resa att få se hur eleverna utvecklats med ipad som digitalt verktyg i klassrummet! Eleverna uttrycker att det är så lätt och går så snabbt att komma igång att jobba med en iPad nära till hands. Vi har använt de varje dag!

Vi har svårt att se hur det ska kunna gå lika bra till hösten om vi inte får tillfälle att ha ”paddor” igen. Det har verkligen gagnat alla elever på deras olika individuella utvecklingsnivåer. Vi har även använt iPaden i smågrupper då vi jobbat med Kahoot och haft frågesport tex vid ett temaavslut eller vid nutidsfrågorna som vi kör varje fredag. Då får de tillfälle att träna på samarbete och socialt samspel.

Tusen tack för denna omgång, vi ser fram emot ett beslut från högre instanser att vi kan få tillfälle att få fortsätta ett år till
: ) : )

One Reply to “Vi vill inte lämna ifrån oss ”paddorna”! : (”

  1. De högre instanserna har klurat och klurat. Att bara protestera hjälper icke ett dyft. De skolor / paddagoger som har lyckats bäst och som har dokumenterat sitt arbete får fortsätta detta läsår. Paddoteket har därför bestämt att paddorna resor tillbaka bland annat till dig.

    // Paddoteket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *